Alpolgármesteri látogatás a Dobozi utcai Szociális és Egészségügyi Központban

Rég járt ilyen magas rangú városvezető intézményeinkben.

December első hetében felkereste intézményünket Széles Diána, Debrecen város alpolgármestere, valamint Nagy Sándor, a városrész önkormányzati képviselője.
A látogatás célja az ellátást igénybe vevők életkörülményeinek megismerése volt. További apropóját adta az alpolgármesteri vizitnek a téli krízisidőszak kezdete, amelyben fokozott prioritást kap a közterületen élők intézményi ellátásba való terelése.

Alpolgármester Asszony több ügyfelünkkel is személyesen beszélt, majd látogatásának összefoglalásaként  elismerően nyilatkozott az intézményünkben végzett munka színvonaláról és az ellátás körülményeiről.

Szemerédy Zsolt, a ReFoMix ügyvezetője az ellátottak számának emelkedése kapcsán megfogalmazta, hogy mivel a társaságunk által nyújtott szolgáltatásokat egyre növekvő tendenciában veszik igénybe a város vonzáskörzetéből érkező rászorulók is, az intézményünkben élők jelenlegi szakmai színvonalon történő ellátásának fenntartása, valamint a környező településeken felmerülő igény kielégítése érdekében szükség lenne megyénkben egy regionális intézmény létrehozására is.

A Dehír hírportál képes beszámolója itt megtekinthető. >

A hajléktalan-ellátás téli felkészültségéről a haon hírportál is beszámolt.

alpolgarmesteri_vizit.jpg
















A kép forrása: www.dehir.hu






Sikertörténetek

Akiknek sikerült...


A hajléktalan létből kiutat találni embert próbáló feladat. Ezért a hajléktalanság végső megoldását jelentő tartós, fenntartható lakhatási körülmény elérése komoly sikernek számít.
Volt, akiknek mégis sikerült.

Ismerje meg történetüket! >

 


Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület