Hogyan segíthet?

Amennyiben önkéntes tevékenységével szeretné segíteni munkánkat kérjük olvasson tovább ezen az oldalon >.

A ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft. munkatársai a hajléktalanná vált emberek, családok életkörülményeinek javításán dolgoznak. Ennek érdekében szívesen vesszük magánszemélyek és cégek adományait, mivel a szűkös állami normatíva nem nyújt lehetőséget a hajléktalanok, vagy fedél nélküli gyermekes családok életminőségét javító termékek vásárlására és az épületek karbantartására.

Személyi jövedelemadója 1%-át alapítványunk fogadja:


Debrecen Menhely Alapítvány
Adószám: 18540611-1-09


Kikhez jut el az adománya, és milyen célra használjuk?Amennyiben támogat bennünket, adományából lehetőségünk nyílik a Családok Átmeneti Otthonában élő családok és gyermekeik

Ha úgy dönt, hogy nem pénzadománnyal kívánja munkánkat támogatni, hanem cégének termékeivel, úgy a fentiekben felsoroltakon kívül állandó szükség mutatkozik még gyermekruházatra, pelenkára és gyógyszerre.

Adományával hozzájárulhat a hajléktalan-ellátó intézményeinkben nyújtott szolgáltatásaink minőségének javításához. Úgy mint:

 

A ReFoMix rendszeresen részt vesz az Élelmiszerbank Egyesület által szervezett országos gyűjtési akciókban. A 2018. november utolsó hétvégéjén szervezett gyűjtésben 910 kg tartós élelmiszert gyűjtöttünk a TESCO vásárlóinak jóvoltából. Részletesen itt olvashat erről. >


Amennyiben az intézményeink működéséhez kíván hozzájárulni, az alábbi bankszámlaszámon tudjuk fogadni átutalását:


Bankszámlaszámunk: 60600084-10031281
A hatályos jogszabályok a közhasznú szervezetek részére történő adományozást kedvezmények igénybevételi lehetőségével segítik. Szervezetünk közhasznúsági fokozata kiemelten közhasznú, így adományozóink a törvények által biztosított maximális kedvezményekre jogosultak. A vonatkozó jogszabályokról itt olvashat . A kedvezmények igénybevételét az általunk kiadott igazolás teszi lehetővé.

Az adókedvezményt biztosító igazolásokat az adományozást követő év január 31-ig eljuttatjuk Önhöz.

A piaci szféra támogatása mellett örömmel vesszük a lakosságtól érkező felajánlásokat is. Az Éjjeli Menedékhelyen élők segítéséhez leginkább a még használható ruhák, cipők, takarók, székek és villanytűzhelyek adományozásával tudnak hozzájárulni.

Felajánlásaikat Központunk fogadja az 52-530-817 telefonszámon.Köszönjük a lakosságtól 2020-ban érkezett pénzbeni, ruha- és élelmiszer-adományokat!

A város területén elhelyezett ruhagyűjtő konténereink pontos helyéről itt tájékozódhat.

Itt szeretnénk köszönetet mondani mindazon céges partnereinknek is, akiket rendszeres támogatóink között üdvözölhetünk:

Globus Konzervipari Zrt.
Cortesi Látványpékség
C&A Debreceni üzlete
Debrecen Városáért Közhasznú Polgárőr Egyesület
Dispomedicor Zrt.
Hajdú Takarék Takarékszövetkezet
HBZ Hanna Bahor Zárcentrum Kereskedelmi Kft.
Kreatív Vonalak Kft.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
NI Hungary Kft.
OTP Bank Nyrt. Debreceni fiókja

Sikertörténetek

Akiknek sikerült...


A hajléktalan létből kiutat találni embert próbáló feladat. Ezért a hajléktalanság végső megoldását jelentő tartós, fenntartható lakhatási körülmény elérése komoly sikernek számít.
Volt, akiknek mégis sikerült.

Ismerje meg történetüket! >

 


Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület