Hogyan segíthet?

Amennyiben önkéntes tevékenységével szeretné segíteni munkánkat kérjük olvasson tovább ezen az oldalon >.

A ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft. munkatársai a hajléktalanná vált emberek, családok életkörülményeinek javításán dolgoznak. Ennek érdekében szívesen vesszük magánszemélyek és cégek adományait, mivel a szűkös állami normatíva nem nyújt lehetőséget a hajléktalanok, vagy fedél nélküli gyermekes családok életminőségét javító termékek vásárlására és az épületek karbantartására.

Személyi jövedelemadója 1%-át alapítványunk fogadja:


Debrecen Menhely Alapítvány
Adószám: 18540611-1-09

Amennyiben tárgyi eszközt (műszaki cikket, bútort) vagy élelmiszert adományozna, vegye fel a kapcsolatot a Bégány utcai központunkkal és kérje adományszervező munkatársunkat az 52-530-817-es telefonszámon!

FONTOS!

Ruhanemű adományozása esetén kizárólag még hordható és értéket képviselő felajánlásokat áll módunkban fogadni a Dobozi utcai intézményünkben, amely az 52-414-230-as telefonszámon érhető el.


Kikhez jut el az adománya, és milyen célra használjuk?Amennyiben támogat bennünket, adományából lehetőségünk nyílik a Családok Átmeneti Otthonában élő családok és gyermekeik

Ha úgy dönt, hogy nem pénzadománnyal kívánja munkánkat támogatni, hanem cégének termékeivel, úgy a fentiekben felsoroltakon kívül állandó szükség mutatkozik még gyermekruházatra, pelenkára és gyógyszerre.

Adományával hozzájárulhat a hajléktalan-ellátó intézményeinkben nyújtott szolgáltatásaink minőségének javításához. Úgy mint:

 

A ReFoMix rendszeresen részt vesz az Élelmiszerbank Egyesület által szervezett országos gyűjtési akciókban. A 2021. november utolsó hétvégéjén szervezett gyűjtésben 722 kg tartós élelmiszert gyűjtöttünk a TESCO vásárlóinak jóvoltából. Részletesen itt olvashat erről. >


Amennyiben az intézményeink működéséhez kíván hozzájárulni, az alábbi bankszámlaszámon tudjuk fogadni átutalását:


Bankszámlaszámunk: 60600084-10031281
A hatályos jogszabályok a közhasznú szervezetek részére történő adományozást kedvezmények igénybevételi lehetőségével segítik. Szervezetünk közhasznúsági fokozata kiemelten közhasznú, így adományozóink a törvények által biztosított maximális kedvezményekre jogosultak. A vonatkozó jogszabályokról itt olvashat. A kedvezmények igénybevételét az általunk kiadott igazolás teszi lehetővé.

A piaci szféra támogatása mellett örömmel vesszük a lakosságtól érkező felajánlásokat is. Az Éjjeli Menedékhelyen élők segítéséhez leginkább a még használható ruhák, cipők, takarók, székek és villanytűzhelyek adományozásával tudnak hozzájárulni.Köszönjük a lakosságtól 2020-ban érkezett pénzbeni, ruha- és élelmiszer-adományokat!

A város területén elhelyezett ruhagyűjtő konténereink pontos helyéről itt tájékozódhat.

Itt szeretnénk köszönetet mondani mindazon céges partnereinknek is, akiket rendszeres támogatóink között üdvözölhetünk:

Aranykanál 2002 Kft.
Grill Academy Éttereem
Cortesi Látványpékség
Bodogán Kft.
NI Hungary Kft.  
Food Not Bombs
Kreatív Vonalak Kft.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Interact Egyesület
SZÖSZ Mindenkiért Egyesület
Láthatatlan Iskola
Debrecen Bike Maffia

Sikertörténetek

Akiknek sikerült...


A hajléktalan létből kiutat találni embert próbáló feladat. Ezért a hajléktalanság végső megoldását jelentő tartós, fenntartható lakhatási körülmény elérése komoly sikernek számít.
Volt, akiknek mégis sikerült.

Ismerje meg történetüket! >

 


Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület