Levizsgáztak a "Parkgondozó" képzés résztvevői

Sikeresen vizsgáztak a TAMOP-5.3.3-13/1-2014-0013 számú, „ORIGO” című projektünk OKJ-s Parkgondozó képzésében résztvevők.

A 2014. augusztus 25-én indított és a Debrecen TISZK Nonprofit Közhasznú Kft. által lebonyolított OKJ-s Parkgondozó képzés mellett három akkreditált tréningen is részt vett a projektben résztvevő 18 ügyfelünk.
A tréningek keretében fejlesztettük a résztvevők tanulási és munkamotivációját, erősítettük kulcskompetenciáikat és a képzés végén álláskeresési technikák közvetítésével igyekeztünk javítani esélyeiket az elhelyezkedésre.

A 2015. február 25-én lezajlott vizsgán tanulóink gyakorlati és szóbeli vizsgán adtak számot felkészültségükről. A vizsgázók közül négyen jeles eredménnyel zárták tanulmányaikat. Projektünk itt még nem ér véget, hiszen 11 ügyfelünk lakhatási támogatásban is részesül, valamint rendszeresen részt vesznek pszichológiai csoportfoglalkozásokon is.
Szociális munkásainkon keresztül minden résztvevőnek segítünk a megfelelő munkahely megtalálásában és az albérleteik megtartásában.

Írásbeli vizsga
boritekbontas_optim.jpg

















irasbeli_zaszlo_es_tabla_optim.jpg
















Szóbeli vizsga és a készülés percei
szobeli_vizsga_optim.jpg















Alkalmazás a gyakorlatban
gyakorlat_optim.jpg















Bizonyítványosztás
bizonyitvanyosztas_optim.jpg















Gratulálunk a sikeres vizsgaeredményekhez!



Sikertörténetek

Akiknek sikerült...


A hajléktalan létből kiutat találni embert próbáló feladat. Ezért a hajléktalanság végső megoldását jelentő tartós, fenntartható lakhatási körülmény elérése komoly sikernek számít.
Volt, akiknek mégis sikerült.

Ismerje meg történetüket! >

 


Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület