Nyári táborban szereztek élményeket a Derék utcai gyermekek

Hagyományainkhoz híven idén is szerveztünk nyári tábort az otthonainkban élő gyermekeknek.

Az idei tábor helyszínéül a Varbóc Községben található Égervölgye Ifjúsági Tábor szolgált, ahol 17 átmeneti gondozásban élő gyermek szerzett felejthetetlen élményeket. Az ehhez szükséges anyagi forrást a SZÖSZ Mindenkiért Egyesület által áprilisban megrendezett Boldogságdonor Jótékonysági Koncert segítségével teremtettük meg. A Bakelit Music Caféban a Páran Zenélnek formáció lépett fel a nemes cél érdekében. A rendezvény, és ezáltal a tábor, fő támogatója az NI Hungary Kft. volt. Támogatóink között tudhattuk még a The VR csapatát, a Joker-Diák Debrecent, a Janka Nikolett Kozmetikát, a Business West Nyelviskolát, a Ceze Kft-t, valamint a helyszínen adakozó magánszemélyeket. A táborozók számára Nagy Gyula biztosított Pannónia Kincse palackos ásványvizet.

A nyári táborozás keretében a gyermekcsapat a jósvafői Tengerszemhez látogatott, majd megnézték a Hucul Ménest az Aggteleki Nemzeti Parkban. A gyerekek lovagoltak, túráztak, bátorságpróbán vettek részt és sok friss, erdei levegővel szívták magukba a nyári élményeket.

Boldog fáradtság az arcokon az erdő árnyékában a jósvafői tengerszemnél

kirnduls_fot_2.jpgElkelt az uzsonna az egésznapos túrázást követően

kirnduls_fot_1.jpgLóbarátok

lovas_foto.jpgDigitális benszülöttek ide vagy oda, a lovasszekéren utazás élmény minden gyerkőcnek

szekeres_foto.jpg


Sikertörténetek

Akiknek sikerült...


A hajléktalan létből kiutat találni embert próbáló feladat. Ezért a hajléktalanság végső megoldását jelentő tartós, fenntartható lakhatási körülmény elérése komoly sikernek számít.
Volt, akiknek mégis sikerült.

Ismerje meg történetüket! >

 


Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület