Köszönet az NI Hungary Kft. önkénteseinek az elmúlt évek adományaiért

Az NI Hungary Kft. dolgozói ismét adományokkal támogatták a ReFoMix intézményeiben élőket.

Az NI Hungary Kft. számára különösen fontos, hogy a társadalmi felelősségvállalás keretében végzett önkéntes tevékenységgel a helyi társadalom rászorulóit is támogatássák.
A cég 2012-ben meghirdetett "Légy Te is önkéntes" kampánya során vette fel a kapcsolatot a ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft.-vel és ebben az évben családi napot szerveztünk a Derék utcai gyermekes családok számára. Azóta több alkalommal kaptak a ReFoMix ügyfelei élelmiszer- és ruhaadományokat az NI Hungary Kft.-től.

Ezennel is gyermekjátékokkal, ruházattal és élelmiszerekkel járultak hozzá az ünnep teljesebbé tételéhez a nehéz sorsú emberek és családok számára. Összesen tízdoboznyi tartós élelmiszert, játékot és téli ruházatot gyűjtöttek össze az NI Hungary Kft. dolgozói.

Szemerédy Zsolt, a ReFoMix ügyvezetője az ünnep előtti napokban személyesen köszönte meg dr. Ábrahám Lászlónak, az NI Hungary Kft. ügyvezetőjének a vállalat támogatását a ReFoMix saját alapítású "Év Adományozója" díj átadásával.

A haon is hírt adott az eseményről.
ni_refomix_vezetok_egesz_alakos.jpg



Sikertörténetek

Akiknek sikerült...


A hajléktalan létből kiutat találni embert próbáló feladat. Ezért a hajléktalanság végső megoldását jelentő tartós, fenntartható lakhatási körülmény elérése komoly sikernek számít.
Volt, akiknek mégis sikerült.

Ismerje meg történetüket! >

 


Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület