Hajléktalan emberért díjat adtunk át

Háromféle szolgálattal egy közös cél érdekében.

Idén először adományozza a ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft. a "Hajléktalan emberért díjat" , amellyel azoknak kívánunk köszönetet mondani, akik átlagon felüli erőfeszítéssel járulnak hozzá a hajléktalan emberek problémáinak megoldásához, sorsuk elviselhetőbbé tételéhez, vagy akár az életmentéshez.

Makó Ibolya, a Szent Anna utcai nappali melegedő vezetése és a társszervezetekkel való 17 éves múltra visszatekintő kiváló együttműködésének elismeréseként részesült díjazásban.

Dr. Herman Tünde, szülész-nőgyógyász szakorvos egy több éve Nagyerdőben élő hajléktalan embernek nyújtott rendszeres segítségével hívta fel a figyelmet arra, hogy a civil társadalom jobb sorsban osztozó tagjai is tevékenyen szerepet vállalhatnak egy-egy hajléktalan ember életének elviselhetőbbé tételéhez, akár munkalehetőség nyújtásával is, hozzájárulva ezzel megélhetéséhez és önbecsülésének visszanyeréséhez.

A díjazottak között mond köszönetet társaságunk Antal László rendőr őrnagynak is, akinek segítő és együttműködő hozzáállása bizonyítja, hogy a szociális problémák megoldásában a rendvédelmi szervek dolgozói is képesek a hatékony fellépést türelemmel és emberséggel ötvözni.

Ügyfeleink nevében is köszönettel,

A ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft. munkatársai

Szemerédy Zsolt, ügyvezető átadja a Hajléktalan emberért díjat Dr. Herman Tündének

herman_tunde_djatado_optim.jpg
























hajlektalan_emberert.jpg

















Sikertörténetek

Akiknek sikerült...


A hajléktalan létből kiutat találni embert próbáló feladat. Ezért a hajléktalanság végső megoldását jelentő tartós, fenntartható lakhatási körülmény elérése komoly sikernek számít.
Volt, akiknek mégis sikerült.

Ismerje meg történetüket! >

 


Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület