Az adventi várakozásban megnyílt az „Add tovább!” házikó

Idén is társaságunk részvételével nyílt meg a közösségi adományozás házikója.

December 9-én a korábbi évek gyakorlatával egyező módon a város főterén nyílt meg a látogatók előtt a Debreceni Karitatív Testület által kezdeményezett „Add tovább!” házikó, amely idén még impozánsabb formában várja a lakosságtól a rászorulóknak juttatott adományokat.
Ünnepi megnyitójában Debrecen város alpolgármestere, Széles Diána hangsúlyozta az összefogásban rejlő erőt, amely elengedhetetlen a hatékony segítségnyújtásban, valamint közös sikerként értékelte az immár ötéves és 26 tagszervezetet magában foglaló Karitatív Testület tevékenységét.
Majd Rózsahegyiné Juhász Éva a Debreceni Karitatív Testület frissen megválasztott elnöke mondta el ünnepi gondolatait, illetve fejezte ki reményét, hogy az idei akcióval is számos család Karácsonyát tudjuk közösen teljesebbé tenni.
Városunk országos ismertségnek örvendő, ikonikus rock zenekara, a Tankcsapda is a kezdeményezés mellé állt. Lukács Laci, az idén 30 éves zenekar frontembere kiemelte, mennyire fontos, hogy vissza is tudjunk adni mások számára abból, amit kaptunk.

A megnyitón jelenlévő közönséget az aznap este koncertet adó amerikai Virginia Union Gospel kórus is megörvendeztette az Oh Happy Day című dallal. A zenekar tagjai aztán csatlakoztak az adományozókhoz és kicsit megmelegedhettek az „Add tovább!” házikóban.

A lakosság december 9-22-ig keresheti fel adományaival a főtéren található „Add tovább!” házikót.

A Dehír így számolt be a megnyitóról >>

Széles Diána, Debrecen alpolgármestere megnyitja az eseményt

megnyito_optim.jpg


















Szemerédy Zsolt, a ReFoMix ügyvezetője Lukács Lászlóval, a Tankcsapda frontemberével

tankcsapda_enekes.jpg


















December 22-ig várja a házikó az adományozókat

roll_up_optim.jpg


















A Virginia Union Gospel kórus tagjainak is jól esett a ház melege

virginia_union_choir_optim.jpg




















add_tovabb_fuzet.jpg










Sikertörténetek

Akiknek sikerült...


A hajléktalan létből kiutat találni embert próbáló feladat. Ezért a hajléktalanság végső megoldását jelentő tartós, fenntartható lakhatási körülmény elérése komoly sikernek számít.
Volt, akiknek mégis sikerült.

Ismerje meg történetüket! >

 


Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület