Adományok az Auchan áruháztól és a Debreceni Rotaract Klubtól

Közösen gyűjtött adományt az Auchan alapítványa és Debreceni Rotaract Club.


Az Auchan debreceni áruháza alapítványán, az Auchan az Ifjúságért Alapítványon keresztül adományt adott át a helyi ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft. Családok Átmeneti Otthonainak október 18-án. Az áruház az alapítványa által támogatott Rotaract Club Debrecen Főnixszel való közös együttműködés során ruhákat és kiegészítőket gyűjtött a Refomix intézményei által felkarolt, 21 otthontalanná vált család számára. A Fészek és Fecske Családok Átmeneti Otthonai szülők és gyermekeik együttes lakhatását garzonlakásokban biztosítják, a családokat szociális munkával, pszichológiai és jogi tanácsadással segítik.

A Rotaract Club Debrecen Főnix „Láthatatlan Iskola” című projektje hosszú távon is támogatja az Otthonba érkező, problémákkal küzdő gyermekes családokat. A „Láthatatlan Iskola” kezdeményezést, amely hátrányos helyzetű fiatalok iskolai felzárkózását segíti egy mentorhálózat kialakításával és korrepetálások szervezésével, az Auchan az Ifjúságért Alapítvány idén 4 200 euróval támogatta.

auchan_logo.jpg





rotaract_logo.jpg






auchan.jpg

Sikertörténetek

Akiknek sikerült...


A hajléktalan létből kiutat találni embert próbáló feladat. Ezért a hajléktalanság végső megoldását jelentő tartós, fenntartható lakhatási körülmény elérése komoly sikernek számít.
Volt, akiknek mégis sikerült.

Ismerje meg történetüket! >

 


Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület