Éjjeli Menedékhely

A Wesselényi u. 55. szám alatt található intézményünkben 50 férőhelyes éjjeli menedékhely működik, amely a hajléktalan emberek térítésmentes éjszakai szállását biztosító szolgáltatás. Az intézményben 16 férőhelyen nők, 34 férőhelyen férfiak kaphatnak szállást. Az intézmény téli időszakban meghosszabbított nyitvatartással működik, és további 14 fő elhelyezését biztosítja.
szigetszálló.jpg


A ReFoMix Kft. Dobozi u. 2/D-2/E szám alatt található 50 férőhelyes éjjeli menedékhelye elsősorban a leromlott egészségi állapotú utcán élő emberek ápolását, lábadozását biztosítja az ugyanitt található 24 órás egészségügyi centrum szolgáltatásait segítendő. Az ellátások itt is ingyenesen vehetők igénybe.

dobozi_u.2.d_vgleges.jpg


A két éjjeli menedékhely működtetésével összesen 100 fő elszállásolását tudjuk megoldani.

Az intézmény ellátottai az alapszükségletek kielégítésén túl szociális munkásainktól kérhetnek segítséget helyzetük rendezéséhez.

Szolgáltatások:


A szolgáltatások igénybevételének feltételei:


Debrecenben kizárólag az általunk működtetett éjjeli menedékhelyek tudják biztosítani az azonnali éjszakai elhelyezést, ezzel a téli (ún. krízisidőszak) során megelőzhetővé, elkerülhetővé tehetők a kihűléses halálesetek és a fagyással kapcsolatos sérülések a hajléktalan emberek körében.

Wesselényi u.55.
Telefon: 06-52-349-902
E-mail: fapados1@refomix.hu


Dobozi u.2/D-2/E
Telefon:06-52-414-230
Telefon/fax: 06-52-415-152
E-mail: nappali@refomix.hu


További hajléktalanellátó tevékenységeink >

Sikertörténetek

Akiknek sikerült...


A hajléktalan létből kiutat találni embert próbáló feladat. Ezért a hajléktalanság végső megoldását jelentő tartós, fenntartható lakhatási körülmény elérése komoly sikernek számít.
Volt, akiknek mégis sikerült.

Ismerje meg történetüket! >

 


Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A szervezetet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Magyar Élelmiszerbank Egyesület